Byggmesterforbundet Region Øst

Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Sommeravslutning

Wood Hotel Tårnveien 55, Brumundal

Vi ønsker sommeren velkommen og inviterer til sommeravslutning for våre medlemsbedrifter på ærverdige Mjøstårnet. Programmet er ikke landet enda, men vi satser på et arrangement med faglig og mye sosialt innhold. Hold av datoen:)

175-års jubileum

2021 er et jubileumsår for Byggmesterforbundet Region Øst. Foreningen er 175-år. Vi ønsker å markere dette i august med et arrangement for våre medlemsbedrifter. Alle detaljer er ikke på plass enda, men hold av datoen :)

Krabbelag

Torsdag 23. september 2021 har vi  gleden av å invitere våre medlemmer til vårt sagnomsuste krabbelag. Hold av datoen. Dette vil du ikke gå glipp av:)

Mesterbrevutdeling og oktoberfest

Torsdag 14. oktober 2021  ønsker å gi våre nye mestere en hyggelig ramme rundt mottakelsen av sitt Mesterbrev og inviterer dem herved til en høytidelig overrekkelse i Laugsalen, etterfulgt av oktoberfest.

Byggtreff Øst 2021

Quality Hotel 33 Østre Aker vei 33, Oslo

Byggmesterforbundet region Øst har gleden av å inviterer til fagseminaret Byggtreff Øst fredag 26. november 2021. Det legges opp til en dag fylt med fokus på fag og nettverksbygging. Hold av datoen allerede nå!

Denne siden bruker cookies. Les mer i vår personvernserklæring.